Bevaka upphandlingar | Anbuds- och upphandlingsjurist Stockholm

Det upphandlas offentliga varor och tjänster för ca 700 miljarder kronor årligen. De offentliga upphandlings-reglerna gör det möjligt för såväl stora, som mindre företag och organisationer, att vara med och lägga anbud på samma kontrakt. En offentlig upphandling, eller kontrakt från det allmänna, säkrar ofta upp verksamheten under ramavtalstiden, så att man som företagare istället kan se framåt och expandera verksamheten. En offentlig upphandling ger säkra pengar under avtals-tiden. Var med och bevaka upphandlingar så ni inte går miste om et ramavtal. Lägg anbud på ett offentligt kontrakt - låt en anbudsjurist sköta anbudsskrivningen och kvalitetssäkra upphandlingen. 

Upphandlingsjurist | ramavtal och kontrakt

Förfrågningsunderlag och anbudsgivning - lägga anbud enligt lagen om offentlig upphandling - 08-12 45 15 45

Våra anbudsjurister sköter era offentliga upphandlingar, från att formulera korrekta svar på förfrågningsunderlagets ska-krav till att följa upp och bevaka upphandlingar inom olika områden så att ni får det ramavtal som passar just er verksamhet. Med ett ramavtal i ryggen kan man utveckla verksamheten och skapa många arbetstillfällen. 

Upphandling rör många dokument och utmynnar i slutänden i ett avtal eller ett kontrakt vanligen ett ramavtal. Offentliga upphandlingar säkrar ofta upp verksamheten ekonomiskt under några år. Kolla upp vilka offentliga tjänster som upphandlas inom er branch så att Ert företag inom går miste om ett stora affärstillfällen som just upphandlingar är. Ett kontrakt med  Vi kan även fungera projektledare och administrera anbudsgivningen och sammanställandet av anbudsdokumenten. Var med och lägg anbud på offentliga kontrakt genom våra duktiga anbudsjurister som förra året tog hem anbud åt uppdragsgivare på femton miljoner kronor. Att lägga anbud på stora offentliga kontrakt handlar om strategi och analysarbete och ofta behövs en specialist för att ligga före konkurrenterna.

Kontakta våra upphandlingsjurister på 08-12 45 15 45 eller skriv ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Free business joomla templates